Cilindër

Cilindër

Bravat me cilindër janë një mekanizëm që përdor kunja me gjatësi të ndryshme për të mos lejuar hapjen e dyerve nëse nuk jeni të pajisur me çelësin e duhur. Gama e cilindrave për brava në Megatek përbëhet nga cilindra të të gjitha standardeve të sigurisë, të cilët janë të lehtë për t’u instaluar dhe përdoren kryesisht për dyert e jashtme.

23 Items

për faqe

23 Items

për faqe