Zarfa plastikë për dokumenta

Zarfa plastikë për dokumenta

Një zarf plastik është një mënyrë e thjeshtë dhe praktike për të ruajtur të sigurta dhe të padëmtuara dokumentat e ndryshme gjatë transportimit nga një vend në një tjetër. Zarfat plastikë që gjeni në Megatek, mund të pastrohen lehtësisht dhe kanë jetëgjatësi më të madhe se zarfet e thjeshtë.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe