Rafte plastike

Rafte plastike

Raftet plastike janë ndër më praktikët për të mbajtur të mirëorganizuara veglat apo sendet tuaja. Për më tepër janë lehtësisht të lëvizshme nga një vend në tjetrin, si dhe mbajnë materiale me pesha të konsiderueshme. Në Megatek i gjeni në përmasa dhe me ndarje të ndryshme.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved