Kalcium

Kalcium

Kalciumi është shumë i rëndësishëm për rritjen e kockave të reja dhe mbajtjen e kockave të forta. Suplementet e kalciumit janë standarde për trajtimin dhe parandalimin e osteoporozës, gjendjen e kockave të dobëta dhe lehtësisht të thyeshme, dhe osteopeninë. Tani mund të zgjidhni nga një gamë me cilësi të lartë të suplementeve ushqimore të pasuruara me kalcium, këtu në Megatek.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved