Gozhdë druri

Gozhdë druri

Krahas gozhdëve të betonit, Megatek ju ofron gozhdë druri të cilat në varësi të projekteve gjejnë përdorime të ndryshme si: në çati, mure të thata apo korniza. Ato do t'i gjeni në përmasa dhe paketime të ndryshme, ku mund të zgjidhni më të përshtatshmet për projektin tuaj të rradhës. Çanta juaj e mjeteve duhet patjetër të jetë e pajisur me gozhdë druri!

Items 1-28 of 41

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 41

Faqja
për faqe