Korniza MDF

Korniza MDF

Keni shumë foto të bukura dhe nuk dëshironi t’i mbani në album apo të mbyllura në sirtar? Megatek ju ofron një shumëllojshmëri kornizash MDF për të rrethuar veten me kujtime të çmuara. Modelet dhe përmasat e ndryshme të këtyre korniza ju mundësojnë të vendosni më shumë se një fotografi, duke krijuar kështu kompozimin tuaj.

Items 1-28 of 116

Faqja
për faqe