Sapunë

Sapunë

Nëse do të numëronim se sa herë në ditë lajmë duart, do të habiteshim! Prandaj ne kemi sjellë në Megatek sapunë që u japin duarve tuaja kujdesin e merituar. Krahas larjes së papastërtive dhe mikrobeve, duart tuaja do të mbeten të buta pas çdo larjeje.

Items 1-28 of 49

Faqja
për faqe