Leukoplast

Leukoplast

Fashot ngjitëse apo leukoplastet janë veshje ngjitëse të përdorura për dëmtime të vogla që nuk janë shqetësuese dhe nuk janë aq serioze sa të kërkojnë një fashë të madhësisë së plotë. Ato mbrojnë plagët nga dëmtimet e mëtejshme, fërkimet, bakteret dhe papastërtitë. Në Megatek ju mund të zgjidhni leukoplaste mjekësore higjienike në forma dhe madhësi të ndryshme.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved