Bojë flokësh

Bojë flokësh

Jeni gati për të ndryshuar ngjyrën e flokëve tuaja apo të t'i dhënë atyre njëtrajtshmëri? Në Megatek do të gjeni bojëra të pasuruara me varja esencialë për një trajtim ushqyes, mbrojtës dhe rigjenerues. Mjafton të zgjidhni ngjyrën dhe nuancën që dëshironi.

27 Items

për faqe

27 Items

për faqe