Tapete të gomuar

Tapete të gomuar

Tapetet e gomuara janë zgjedhja perfekte për tualete të rregullta dhe të sigurta ndaj rrëshqitjes. Materiali i gomuar ofron hapa të sigurtë në dyshemenë shpesh të lagur të banjos, prandaj zgjidh modelet më të përshtatshme të tapeteve të gomuara këtu në Megatek!

21 Items

për faqe

21 Items

për faqe