Ora muri

Ora muri

Edhe pse në kohët e sotme keni celularët ku mund të kontrolloni orën, përsëri orat e murit mbeten një dekor interesant dhe funksionaë për shtëpinë apo ambiente të tjera ku përdorimi i celularëve mund të jetë i kufizuar. Zgjidhni tani modelin tuaj të preferuar në Megatek.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved