Varëse mobiljesh

Varëse mobiljesh

Për instalimin e mobiljeve të varura duhet të përdorni varëse mobiljesh prej materiali rezistent dhe me kapacitet mbajtës të lartë. Në Megatek do të gjeni varëse mobiljesh të përmasave të ndryshme, për përdorime të ndryshme në ambiente shtëpie apo biznese.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved