Rjeta për mbledhjen e ullirit

Rjeta për mbledhjen e ullirit

Përzgjidhni në Megatek rrjeta për mbledhjen e ullirit të përmasave të ndryshme, të përbëra prej një materiali cilësor, të cilat janë praktike në përdorim dhe vendosen me lehtësi në sipërfaqet poshtë pemëve të ullirit. Rrjeta për mbledhjen e ullirit ndihmon në mbledhjen e kokrrave pasi këto janë shkundur nga pema.

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe