Nënshtresë polietileni

Nënshtresë polietileni

Nënshtresa e polietilenit përdoret në aplikime të ndryshme, si nënshtresë hidroizoluese, izolues akustik si dhe izolues termikë në nënshtresë dysheme dhe parketi. Kur instalohet siç duhet, shtresa e zgjeruar e polietilenit gjithashtu do të zvogëlojë përshkueshmërinë e avullit, si dhe nënshtresa e polietilenit redukton valët e goditjes së zërit deri në 24dB.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved