Pasqyra dekoruese

Pasqyra dekoruese

Pasqyra është gjithmonë një dekor sa elegant, aq edhe funksional për muret e shtëpisë. Pasqyrat në forma rrumbullake kanë kohë tashmë që përdoren në arredim për ti shtuar një dozë të lehtë luksi ambientit dhe karakter tjetër dhomës. Në Megatek do të gjeni një larmi formash dhe modelesh unike.

18 Items

për faqe

18 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved