Multicooker (Tenxhere elekrike)

Multicooker (Tenxhere elekrike)

Ndonjëherë gatimi bëhet i lodhshëm shpenzon shumë kohë. Me tenxheret elektrike me presion "Multicooker" në Megatek ju mund të gatuani më shpejt, duke kursyer energji e duke ruajtur më shumë vitamina dhe minerale për ushqim të shëndetshëm.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved