Shampo

Shampo

Çdo kafshë shtëpiake është e ndryshme dhe unike në pamje bazuar në ngjyrën dhe gjatësinë e qimeve apo në dendësinë e gëzofit. Sido që të jetë, në Megatek ju ofrojmë shampo të cilat janë posaçërisht për të trajtuar me delikatesë lëkurën e kafshës suaj dhe sigurojnë rigjenerim të qimeve dhe shkëlqimin e dëshiruar.

26 Items

për faqe

26 Items

për faqe