Kosha rrobash tekstili

Kosha rrobash tekstili

Jo të gjithë janë krenarë për mënyrën se si i trajtojnë rrobat pas kapakëve të dollapit, por me pak mund dhe me kutitë e duhurat të tekstilit mund ti organizojmë ato edhe në hapësirat më të vogla. Megatek ka sjellë për ju kutitë e tekstilit në ngjyra dhe përmasa të ndryshme.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved