Fino dhe Stuko

Fino dhe Stuko

Dëshironi të gjeni zgjidhje per riparime te ndryshme? Finot dhe stukot janë produkte me bazë çimento me aditivë të tjerë lidhës dhe shërbejnë si finiturë ose riparime muresh. Në përditshmërinë tonë mund të ndodhin incidente të vogla në mure ose tavane, ndaj prania e një stuko riparime dhe fino është gjithmonë e dobishme. Megatek ju ofron marka dhe paketime të ndryshme, ku ju mund të zgjidhni më të përshtatshet për ju.

Items 1-28 of 31

Faqja
për faqe