Shilte për paleta

Shilte për paleta

Me pak imagjinatë, mund të ndërtoni një kënd mjaft të rehatshëm në kopësht, ballkon apo verandë duke përdorur paletat e drurit dhe shilte të rehatshme! Shiltet që do gjeni në Megatek janë të domosdoshme për një qëndrim sa më komod dhe për të shijuar në maksimum momentet e këndshme në ambientin tuaj të jashtëm.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved