Organizues frigoriferi

Organizues frigoriferi

Për të grupuar produkte të ndryshme, duke lehtësuar aksesimin e tyre, si edhe për të parandaluar përzierjen e aromave të ushqimeve në frigorifer mund të përdorni kosha organizues frigoriferi, të cilët ndihmojnë në mbajtjen pastër dhe në rregull të frigoriferit në kuzhinën tuaj. Në Megatek do të gjeni organizues frigoriferi në forma dhe përmasa të ndryshme.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved