Acid folik

Acid folik

Acidi folik përfshihet në një numër procesesh metabolike jetësore dhe mungesa çon në një sërë rezultatesh negative të shëndetit, duke përfshirë aneminë megaloblastike, rritjen e rrezikut të sëmundjes së zemrës dhe disa kancereve dhe defekte të lindjes tek foshnjat, nënat e të cilave kanë mungesë të folateve. Për të parandaluar probleme të ndryshme shëndetësore, zgjidhni suplement dhe trajtimet më të mira me acid folik këtu në Megatek.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved