Mentesha

Mentesha

Një menteshë është një mekanizëm që lidh dy objekte të forta dhe zakonisht lejon vetëm një kënd të kufizuar të rrotullimit midis tyre. Në Megatek do të gjeni mentesha të llojeve dhe materialeve të ndryshme, për dyer, kapakë raftesh apo përdorime të tjera në ambientet e shtëpive apo bizneseve tuaja.

Items 1-28 of 62

Faqja
për faqe