Grafiato dhe Ngjitës (Kollë)

Grafiato dhe Ngjitës (Kollë)

Grafiato dhe ngjitës (kollë) janë aditivë që mund t'i përdorni në sipërfaqet e jashtme dhe të brendshme të ndërtesave për t'i dhënë ambientit një dimension tjetër në dizajn dhe cilësi. Përmet tyre mund të siguroni një performancë të lartë në izolimin termik dhe akustik të ndërtesës. Megatek ka zgjedhur cilësinë më të mirë të grafiatove dhe ngjitësve për t'ju siguruar rezultatet e dëshiruara.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe