Termusë të thjeshtë

Termusë të thjeshtë

Kudo që të shkoni këtë verë merrni me vete ushqime dhe pije të freskëta duke përdorur termusët e thjeshtë në Megatek. Të lehtë e mjaft praktikë në përdorim, termusët e thjeshtë në Megatek i mbajnë ushqimet dhe pijet të ftohta e të freskëta për orë të tëra gjatë ditës.

16 Items

për faqe

16 Items

për faqe