Okllai druri

Okllai druri

Gatime tradicionale si byreku apo kuleçët e pjekur nuk mund të mungojnë në tryezat tuaja, prandaj, në koleksionin e pajisjeve të kuzhinës, Megatek ofron okllai druri të përmasave dhe formave të ndryshme, për t’u përshtatur me nevojat e secilit përdorues, në kuzhinat familjare apo profesionale.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved