Priza zgjatuese

Priza zgjatuese

Për të dërguar energjine elektrike nga një prize tek një pajisje elektrike e cila ndodhet larg prizës së montuar në mur, mund të përdorni prizat zgjatuese, të cilat në Megatek mund t'i gjeni me gjatësi kordoni dhe numër prizash të ndryshme. Materialet më cilësore garantojnë përdorim të sigurtë dhe afatgjatë të tyre.

Items 1-28 of 120

Faqja
për faqe