Pistoleta silikoni dhe shkume

Pistoleta silikoni dhe shkume

Qoftë për përdorime profesionale apo për përdorime shtëpiake, Megatek ju ofron variante të ndryshme të pistoletave të silikonit dhe shkumave për të kryer me efikasitet mbushjen dhe shpërndarjen e silikonit apo shkumës ngjitëse. Ndaj mos harroni të merrni edhe pistoletën e silikonit/shkumës për të realizuar lehtësisht një punë me performancë të mirë.

17 Items

për faqe

17 Items

për faqe