Shkallë papafingo

Shkallë papafingo

Një papafingo është një zgjidhje e mirë për shfrytëzimin e ambienteve të brendshme të një ndërtese në një mënyrë optimale, për të ruajtur sendet e vjetra. Për të lidhur papafingon me pjesën tjetër të shtëpisë mund të përzgjidhni modele të ndryshme shkallësh për papafingo, të cilat zënë pak hapësirë dhe janë praktike.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved