Masazh për sedilje

Masazh për sedilje

Ndërsa jeni duke ngarë makinën, mund të shijoni një masazh në pjesën e kurrizit. Masazhet për sedilje që do të gjeni në Megatek janë lehtësisht të përshtatshme me çdo makinë, kamion, furgon, apo dhe karrige zyre. Mos u mendoni gjatë, ju i meritoni disa momente relaksi!

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved