Artikuj boksi dhe peshëngritje

Artikuj boksi dhe peshëngritje

Keni dëshirë të ushtroni sportin e boksit apo peshëngritjes? Në Megatek kemi sjellë gjithçka që ju duhet për t'ju kompletuar me aksesorët e nevojshëm. Zgjidhni mes dorezave të ndryshme të boksit, kokoret, dorezat pritëse për goditjet, thesin e boksit si dhe rripin e mesit për peshëngritje.

16 Items

për faqe

16 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved