Lëkurë normale dhe mikse

Lëkurë normale dhe mikse

Të kujdeseni për lëkurën tuaj do të thotë të gjeni një regjim të kujdesit për lëkurën që funksionon për llojin tuaj të lëkurës. Edhe pse kujdesi për lëkurën e kombinuar nuk është gjithmonë i lehtë, është akoma e mundur të gjesh një rutinë që lufton njëkohësisht thatësinë dhe yndyrën e tepërt të lëkurës, përmes produkteve të testuara për lëkurë normale dhe të kombinuar, këtu në Megatek.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved