Soba

Soba

Sobat e ngrohjes me dru apo pelet janë një nga mënyrat më të përhapura të ngrohjes dhe kjo sigurisht me arsye shumë të mira! Druri dhe peleti janë lëndë djegëse të cilat gjenden lehtë dhe kanë një efektivitet mjaft të mirë ngrohje. Këtu në Megatek do të gjeni një shumëllojshmëri modelesh sobash ngrohje sipas ambientit apo preferencave tuaja!
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved