Prerëse bari

Prerëse bari

Një makineri prerëse bari është një mjet kopshtarie për prerjen e barit, prerjen e barërave të këqija të vogla dhe shkurtimin e bimëve dhe luleve të ndryshme. Në Megatek do të gjeni prerëse bari të modeleve të ndryshme, të përshtatshme për përdorim në oborret tuaja dhe në ambiente të ndryshme profesionale.

18 Items

për faqe

18 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved