Ngrohës elektrikë për peshqira

Ngrohës elektrikë për peshqira

Ngrohësit e peshqirëve janë aksesorë mjaft të nevojshëm për tualetin, të cilët jo vetëm ngrohin e thajnë peshqirët, por edhe mbajnë ambientin e banjos të ngrohtë. Duke qenë elementë ngrohës të mbyllur ata nuk ndikojnë në tharjen e ajrit dhe ndihmojnë në eleminimin e mykut. Përzgjidhni modelin që ju përshtatet me shumë prej tyre këtu në Megatek.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved