Suporte për gjymtyrët

Suporte për gjymtyrët

Suportet për gjymtyrët, në formën e fashove dhe mbajtëseve, janë shpesh të përdorura si pajisje sportive dhe terapeutike për fiksimin e muskujve dhe kyçeve, qoftë si një masë parandaluese ose gjatë rimëkëmbjes nga një aksident apo gjendje shëndetësore. Në farmacinë e Megatek do të gjeni suporte për gjymtyrë, të llojeve të ndryshme, për të gjitha nevojat tuaja.

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved