Rondele e trashë

Rondele e trashë

Rondelet e trasha përdoren zakonisht për shpërndarjen e ngarkesës mbi një sipërfaqe më të madhe mbajtëse. Ato kanë një përdorim të gjerë në fushën e industrisë dhe ndërtimtarisë dhe i gjeni në Megatek me dimensione të ndryshme.

16 Items

për faqe

16 Items

për faqe