Lëkurë e yndyrshme

Lëkurë e yndyrshme

Peelers-at kimikë mund të ndihmojnë në zvogëlimin e yndyrës dhe mund të përmirësojnë pamjen e përgjithshme të lëkurës tuaj. Kremrat e pasuruar me tretinoin, adapalen ose tazaroten gjithashtu mund të ndihmojnë duke zvogëluar poret dhe duke zvogëluar yndyrën në lëkurë. Në Megatek do të gjeni produktet më të mira, të rekomanduara nga specialistë, për trajtimin e lëkurës së yndyrshme.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved