Vitamina C

Vitamina C

Vitamina C është një përbërës kryesor për shumë rutina të trajtimit të lëkurës, pasi ndërhyn në prodhimin e pigmenteve dhe mban larg inflamacionin. Në Megatek, ju do të gjeni një gamë të gjerë të suplementeve ushqimore, serumeve dhe kremrave, që përmbajnë vitaminë C, për të gjitha nevojat tuaja ditore dhe problemet e lëkurës.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved