Shkumë flokësh

Shkumë flokësh

Gjatë stilimit të flokëve, mund të keni nevojë për një produkt që t'i mundësojë qëndrueshmëri dhe fortësi flokëve tuaja. Një shkumë flokësh do të ishte ideale. Në Megatek do të gjeni shkumë flokësh që do të hidratojnë dhe do t'i japin flokëve volumin e dëshiruar.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved