Geta për variçet

Geta për variçet

Getat e kompresimit për variçe, që bëjnë pjesë në produktet farmaceutike të ofruara këtu në Megatek, ndihmojnë në lehtësimin e simptomave të këmbëve me variçe. Ato përmirësojnë qarkullimin e gjakut dhe janë një pjesë kryesore e trajtimit të venave me variçe që shkaktojnë simptoma. Getat e kompresimit janë më të shtrënguara në këmbë se sa çorapet, për një trajtim më të avancuar.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved