Mbrojtëse syri

Mbrojtëse syri

Mbrojtëset e syve që gjeni në Megatek janë projektuar për t'i bërë ballë kushteve të vështira në punë. Duke i përdorur ato, ju do të mund të mbroni sytë tuaj nga grimcat e dëmshme, spërkatjet kimike dhe materiale të tjera që mund të bien në fytyrën tuaj në vendin e punës. Kushtojini kujdesin e merituar syve tuaj!

16 Items

për faqe

16 Items

për faqe