Kondicionerë muralë on/off

Kondicionerë muralë on/off

Kondicionerët muralë janë lloji më i përdorur i kondicionerëve në hapësira të vogla pasi duke u montuar në mur ata jo vetëm janë me eficientë, por edhe nuk zënë hapësirë lëvizje në ambient. Këtu në Megatek mund të gjeni kondicionerë on/off muralë të markave dhe specifikimeve të ndryshme për çdo hapësirë dhe nevojë tuajën!

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2021 MEGATEK // All rights reserved