Peeling

Produktet peeling mund të përmirësojnë pamjen e lëkurës. Në këtë trajtim, një solucion kimik aplikohet në lëkurë. Lëkura e re është zakonisht më e butë dhe më pak e rrudhur se lëkura e vjetër. Në Megatek, ju mund të zgjidhni nga gama jonë e gjerë e produkteve për peeling, të përshtatshme për përdorim në lëkurën e duarve dhe trupit.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved