Vitamina D

Vitamina D

Vitamina D është një vitaminë thelbësore e kërkuar nga trupi për thithjen e kalciumit, zhvillimin e kockave, funksionimin imunitar dhe lehtësimin e inflamacionit. Një mungesë e vitaminës D mund të çojë në rakitizëm, një sistem imunitar të dobësuar, rritje të rrezikut të kancerit, rritje të dobët të flokëve dhe osteomalaci. Në Megatek mund të gjeni suplemente ushqimore të një cilësie të lartë, të pasura me vitaminë D.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved