Kapëse sallate

Kapëse sallate

Servirni në mënyrë të thjeshtë dhe praktike sallatat e ndryshme, duke përdorur kapëse sallate ergonomike, të përshtatshme për përdorim në ambientet familjare, në kuzhina apo restorante. Në Megatek do të gjeni disa nga pajisjet më cilësore të servirjes në kuzhinë, në forma, modele dhe materiale të shumëllojshme.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved