Transportues

Transportues

Në mënyrë që kafsha juaj shtëpiake të ndihet sa më komode gjatë lëvizjes nga një vend në një tjetër, zbuloni zgjidhjen ideale: transportuesit apo mbajtëset e kafshëve. Në Megatek jemi kujdesur që të sjellim mbajtëse sa më higjienike dhe praktike, si dhe me ndarje ventilimi për të siguruar qarkullimin optimal të ajrit dhe hyrjen e dritës.

28 Items

për faqe

28 Items

për faqe