Bateri makine dhe Aksesorë

Bateri makine dhe Aksesorë

Gjithçka e përqëndruar në mirëfunksionimin e sistemit të furnizimit të makinës me rrymë elektrike ofrohet nga Megatek. Me një gamë të gjerë, e cila përfshin jo vetëm bateritë e makinës, por edhe aksesorët mëse të nevojshëm si: kavo baterie, kapikorda apo tester baterie të cilët garantojnë mirëfunksionimin e sistemit dhe riaktivizimin e tij pas problemeve të mundshme.

Items 1-28 of 32

Faqja
për faqe