Sprucatorë

Sprucatorë

Një spërkatës për ujitje është një pajisje që përdoret për të ujitur të korrat bujqësore, lëndinat, fushat e golfit, si edhe për ftohjen e ajrit dhe për kontrollin e pluhurit. Ujitja me spërkatës është metoda e aplikimit të ujit në një mënyrë të kontrolluar, të ngjashme me reshjet e shiut. Në Megatek do të gjeni sprucatorë të përshtatshëm për hapësira të ndryshme të jashtme.

Items 1-28 of 125

Faqja
për faqe