Bojëra druri me bazë diluenti

Bojëra druri me bazë diluenti

Nëse dëshironi që sipërfaqja e drurit të reflektohet po aq e bukur sa ç'është në të vërtetë, zgjidhni bojërat e drurit me bazë diluenti në Megatek. Këto bojëra janë mbrojtëse kundër insekteve që mund të dëmtojnë drurin, kundër mykut si dhe e mbrojnë atë nga dielli duke e ruajtur për një kohë të gjatë.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved